LET OP !! Vanaf 03-06-2024 is het betaald parkeren in de Wijk. Houdt hier rekening mee als u op een afspraak komt, dit is geheel op eigen verantwoordelijkheid. 

 

Patiëntenportaal

> Alleen toegankelijk voor ingeschreven patiënten <

Via onze site kunt u nu ook gebruik gaan maken van ons nieuwe patiëntenportaal. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren. Na registratie wordt een beveiligde koppeling gemaakt tussen het patiëntportaal en uw persoonlijke dossier. Hierna heeft u de mogelijkheid om zelf in uw dossier de herhaalrecepten te bestellen en om een eConsult te doen. U zult begrijpen dat dit wel hoge eisen stelt aan de beveiliging. Daarom is alleen een gebruikersnaam en wachtwoord niet voldoende. Als u inlogt zult u ook nog via e-mail een zogenaamde "sessie-code" verstuurd krijgen. Deze code is nodig om uiteindelijk in te loggen. Alleen op deze manier is de veiligheid van uw gegevens goed gewaarborgd.

 

Als u op de link hieronder klikt, kunt u zich aanmelden door een account aan te maken. Na een controle op onze praktijk, wordt uw account geactiveerd. 

In het patientenportaal kunt u een recept herhalen of een email aan de huisarts sturen. Er is een mogelijkheid om foto's toe te voegen, en alles wordt meteen gekoppeld in uw medisch dossier.

U kunt ook online een afspraak voor het spreekuur of een telefonisch consult maken. 

https://huisartsenpraktijkzuidwijk.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

               

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88