LET OP !! Vanaf 03-06-2024 is het betaald parkeren in de Wijk. Houdt hier rekening mee als u op een afspraak komt, dit is geheel op eigen verantwoordelijkheid. 

 

Avant Sanare; Persoonlijke groei & mentale kracht

Vind jouw cursus of training voor mentale gezondheid en grip op jouw leven of dat van je kinderen, cliënten, werknemers of leerlingen.

https://avantsanare.nl/themas/

De kracht van preventie
Op tijd erbij zijn is belangrijk voor jong en oud. Of je nu kleuter bent, kind, tiener of volwassene: als je moeilijkheden ervaart is het belangrijk dat daar tijdig aandacht voor is. Daardoor kun je voorkomen dat je vastloopt, ziek wordt of patronen ontwikkelt die jou en je omgeving schaden. Het motto ‘Beter voorkomen dan genezen ’ van de in Rotterdam geboren humanist Erasmus, is dan ook de essentie van ons werk.

Kansen voor iedereen
Of je nu rijk bent of arm, zwart of wit, jong of oud: wij zetten ons in voor jouw gezondheid en welzijn. Wij willen er zijn voor álle Rotterdammers – en ook daarbuiten ben je welkom. In sociaalmaatschappelijke projecten, op scholen, in huizen van de wijk en in bedrijven versterken wij de zelfredzaamheid en veerkracht van kinderen en volwassenen die zijn vastgelopen. Zodat hun kansen op gezondheid en persoonlijke ontwikkeling toenemen.

Persoonlijk én effectief
Om jouw kans op gezondheid en ontwikkeling te vergroten, maken wij gebruik van effectieve cursus- en leervormen. Onze cursussen zijn daarop getest. Omdat ieder mens uniek is en elke groep weer anders, vinden wij het tegelijkertijd belangrijk om goed aan te sluiten bij jouw vraag. Daarom kun jij kiezen uit diverse vormen van persoonlijke offline én online hulp. Zoals groepsbijeenkomsten, e-coaching door een van onze experts, thuisopdrachten en online leermodules.

Contact
  • 010-480 72 50
  • 010-480 72 50
    Toets 1

    Spoed tijdens avond/nacht/weekend: 010-290 98 88